Remontti

Kodin remontit korkeatasoisesti ja aikatauluissa pysyen! Teemme remontit Kuusamossa ja lähialueilla.

Huoneistoremontti

Kaikki kodin pinnat voidaan uusia. Teemme tapetoinnit, maalaukset, laatoitukset –kaikki kodin remontit!

Keittiöremontti

Uusitaan keittiösi ilme nykyaikaisesti ja laadukkaasti! Keittiöremontti nostaa asunnon arvoa ja lisää toimivuutta sekä viihtyvyyttä. Keittiönkaapit, seinät, lattiat, laatat, kaakelit, tasot, liedet jne.

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti

Teetä kylpyhuoneremontti ja saunaremontti meillä ja voit olla huoletta lopputuloksesta. Kokemus useista eri kylpyhuoneremonteista ja saunaremonteista takaavat onnistuneen lopputuloksen. Vesieristykset, lattianvalut, laatoitukset, laudeasennukset, kaikki palvelut meiltä!

Kattoremontti

Meiltä kattotyöt helposti ja vaivattomasti, alan viimeisintä tietoa ja taitoa hyödyntäen. Tilatessasi kattoremontin meiltä saat pitkäikäisen ja tarpeidesi mukaisen katon. Kattoremonttien lisäksi meillä on kokemus ja osaaminen Ulkovuorauksista. Tilaa huoleton takuutyönä tehty kattoremontti meiltä!

  • Huopakatot, palahuopa, myös hitsattavat huovat
  • Peltikatot
  • Tiilikatot

Lattiatyöt

Lattiatyöt tilaan kuin tilaan! Ei ole yhdentekevää kuka asentaa kotisi lattian, lattia-asennukset ovat tarkkuutta vaativaa työtä. Lattia-asennukset kannattaa teettää ammattilaisella. Parkettiasennukset, laminaattiasennukset, lautalattiat, laattalattiat ym, ota yhteyttä.

Kaikissa remonttiasioissa otathan yhteyttä!